Waarom

Tremonte wil graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van organisaties waarbij werkgeluk en bevlogenheid van werknemers in belangrijke mate gaat zorgen voor het laten excelleren van de onderneming.

Hoe

Tremonte is opgericht door ervaren bestuurders, ondernemers en psychologen die hun kennis en ervaring hebben gebundeld en zich hebben gespecialiseerd in één compleet aanbod om bevlogenheid en werkgeluk te bevorderen, verzuim om mentale redenen te voorkomen en te reduceren en bedrijven duurzaam beter te laten presteren.

Het unieke hierbij is dat er zowel een preventief als een curatief aanbod van licht naar zwaarder gedaan kan worden vanuit één organisatie. Om de hoogste kwaliteit te bieden werkt Tremonte uitsluitend met ervaren coaches (CSR en of NOBCO gecertificeerd), BIG geregistreerde psychologen, psychiaters en ervaren consultants.
Tremonte werkt via inzicht door meetinstrumenten, met allerlei interventies (coaching, counseling en specifieke trainingen naar een duurzame borging.

Wat

Tremonte biedt werknemers, teams en organisaties programma’s die verzuim terugdringen, mentale weerbaarheid en dus veerkracht bevorderen en die een grote impact hebben op het leveren van betere prestaties voor werknemers en organisatie.
Dit doen we door preventie, voorkoming van uitval door stress en burn-out klachten, coaching van medewerkers met stress en burn-outklachten volgens de CSR-methode, coaching op persoonlijke ontwikkeling en door eventuele behandeling van andere psychische klachten.

Kenmerkend voor Tremonte is betrokkenheid, optimisme en duurzaamheid.

Wie zijn de mensen bij Tremonte?

Tremonte is opgericht door drie partners met een ruime ervaring als bestuurder, directeur, manager bij (inter)nationale zorgorganisaties en corporate finance bedrijven maar ook als universitair docent finance & HRM en als psycholoog.
Bij Tremonte zijn ongeveer 40 ervaren coaches aangesloten, 2 klinisch psychologen en 2 psychiaters. Er kan opgeschaald worden naar ruim 100 ervaren coaches en meerdere klinisch psychologen. Tevens zijn er ervaren consultants verbonden aan Tremonte.