Executive coaching

Maak uw blinde vlek zichtbaar!

Als executive heeft u af en toe behoefte om te reflecteren op uw strategie en alles wat daarmee gepaard gaat. Bijvoorbeeld een referentiekader en antwoorden vinden voor plannen, visies en ideeën, maar ook bijvoorbeeld vat te krijgen op situaties waar u niet helemaal de vinger op kunt leggen. De beruchte blinde vlek is bijvoorbeeld een deel van ons dat vaak voor onszelf onzichtbaar is. Voor optimale prestatie is het belangrijk het onzichtbare zichtbaar te krijgen.

Dit is waar Tremonte executive coaches hun waarde bewijzen. Zij begrijpen de wereld waarin u opereert en kunnen u net dat beetje extra inzicht verschaffen. Zij onderscheiden zich door zowel op de persoon als op de complexe context en het krachtenveld van de executive aan te sluiten.

Executive Coaching is voor managers, directeuren, ondernemers en RvB-leden om samen met hen hoogwaardig leiderschap te realiseren. Onze focus ligt op het punt waar organisatie, relationele impact en persoonlijkheid samen komen en bieden u een plek waar u inspiratie en energie ophaalt om weer optimaal te kunnen functioneren.

Onze Tremonte executive coaches beschikken over de volgende kwalificaties:

 • Een gedegen gesprekspartner door een flinke dosis kennis en ervaring, een sparringpartner op uw niveau.
 • Is zowel coach als consultant

De Tremonte aanpak

Onze werkwijze kenmerkt zich als volgt:
 • 100% maatwerk en discretie
 • Gericht op het vergroten van passie, inzicht en impact
 • Betrokken, persoonlijk en niet van de quick fixes, maar van duurzame relaties
 • Focus op samen het hoogst mogelijke resultaat te behalen

Praktische informatie bij executive coaching

Onderdelen van het coachingstraject

 • Vrijblijvend matchingsgesprek (gratis)
  De relatie tussen een van onze executive coaches en u is een van de factoren die het succes van het coaching traject bepalen. In dit gesprek wordt bekeken welke coach goed aansluit bij uw leerdoelen en wensen. Mocht in de praktijk blijken dat de persoonlijke klik ontbreekt, dan kijken we samen verder naar een beter match.
 • Intakegesprek
  In de intake worden de doelen bepaald en op basis daarvan het aantal sessies.
 • Sessies
  Aan de slag met de in de intake geformuleerde persoonlijke leerdoelen.

Investering

Bij executive coaching kan het aantal sessies sterk variëren afhankelijk van uw vraagstuk. Tremonte gaat altijd voor maatwerk, ook om te kunnen voldoen aan specifieke coachingswensen. 

De kosten zijn dan ook op aanvraag.

Op locatie of liever online?

In samenspraak bekijken we of de sessies op locatie en/ of online plaatsvinden.